BY FALK DESIGN! HOUSE OF ROMANTIC DREAMS!

JEG VIL HERMED GERNE HAVE LOV TIL, AT BYDE ALLE VELKOMMEN I VORES WEBSHOP, "BY-FALK-DESIGN", OG VORES GÅRDBUTIQUE, "MIT ROMANTISKE HJEM", SOM EFTERHÅNDEN BEGGE, HAR VÆRET LÆNGE UNDERVEJS, OG SOM  HELLER IKKE FREMSTÅR SOM FÆRDIGE PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT. VI LÆGGER FORSIGTIGT UD OG HÅBER PÅ JERES TÅLMODIGHED! jEG TØR FAKTISK LOVE, AT RESULTATET BLIVER GODT, OG AT I FÅR NOGET AT GLÆDE JER TIL :-)! VI FLYTTER OGSÅ DOMÆNE PÅ ET TIDSPUNKT, MEN ALT DET TIL DEN TID.
Ø
I VIL DERFOR OPLEVE, AT MANGE DELE VIL ÆNDRE SIG KONSTANT; DET GÆLDER OGSÅ MIN VELKOMST;-)! DEN SKULLE OGSÅ MEGET GERNE HAVE ET ANDET INDHOLD OM BARE EN MÅNED...

jEG PRØVER OGSÅ AT FÅ EN FACEBOOK SIDE OP OG STÅ, HVOR VI PRIMÆRT VIL GØRE ALT FOR AT FÅ EN GOD KUNDEKONTAKT, HVILKET ER MEGET VIGTIGT FOR OS. GLADE KUNDER ER GODE KUNDER...;-)! VI VIL OGSÅ KØRE LODTRÆKNINGER OG KONKURRENCER FOR DE AKTIVE, MEN ALLE KAN VÆRE MED...

VORES VAREUDBUD BESTÅR PRIMÆRT AF SMYKKER, BRUGSKUNST-NYT OG SECONDHAND, WELLNESSPRODUKTER OG ANTIKKE MØBLER OG BRUGSTING. SIDEN VIL VI FÅ SECOND HAND TØJ OG DERUDOVER FØRE EN PRAGTFULD DANSK TØJSERIE, NEMLIG MASAI CLOTHING COMPANY, DER ALTID ER MEGET SPÆNDENDE, BRUGBART TØJ I NATURMATERIALER OG STØRRELSER OP I 3-4 XXXL. ALLE DERES TØJDELE-BÅDE TIL HVERDAG OG FEST, KAN KOMBINERES, SOM DU HAR LYST TIL.

HOS OS VIL DU FINDE ET STORT, EXCLUSIVT OG FANTASIFULDT UDVALG AF SMYKKER. VI HAR GJORT RIGTIGT MEGET FOR AT FÅ DE TRENDSKABENDE GROSSISTER I RYGGEN OG VI VIL SÅ GØRE ALT FOR AT SÆLGE TIL DE HELT RIGTIGE PRISER TIL DIG.

DESUDEN VIL DU FINDE MIN EGEN LINJE AF HÅNDLAVEDE SMYKKER, UDELUKKENDE I STERLING925 SØLV. DEN VIL OGSÅ KUNNE FÅS SOM GULDBELAGT. DEN ER UNDER "BY SUSANNE LERBORG". DET ER MIN IDE AT DEN SKAL VÆRE NYSKABENDE MEN TIL TIDER MEGET NOSTALGISK OG ROMANTISK, OG ALTID AT FINDE "I TIDEN".

JEG SVÆRGER OGSÅ MEGET TIL STORE STATEMENT SMYKKER, VINTAGESMYKKER, OG DU VIL ALTID KUNNE FINDE UNIKKA VARER HOS MIG.

MERE OM BRUGSKUNST MM. HURTIGST MULIGT;-)!

Vores hjem ved butikken..

At kalde min butique for "mit romantiske hjem", må siges, at være et nok rammende navn, men selv om jeg kommer til at vælte i hvide blonder og tekstiler med lyserøde roser, så tag ikke fejl af, at jeg også tilfører "kant" og råhed, med bla. et mere factory-look. nemlig de flotteste metalmøbler og pynt for enhver!

Jeg har valgt at fordele mine indkøb på hovedsagelige danske grossister, hvor chancen for, at falde over dansk producerede varer er størst.

Man kan efterhånden finde en del danske producenter, der fx. laver vintage, hér forstået som nye ting, der ser gamle ud. Lige det alle fans vil ha´;-)!


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Steen Bersan | Svar 11.03.2012 10.51

Hej Susanne. Kunne du ikke kontakte mig på mail

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

05.04 | 18:30

Kære Susanne...Hjertelig tillykke med forretningen...jeg glæder mig meget til at komme og kikke....mange varme hilsner for fremtiden, ønskes du fra Vipse Holde,

...
11.03 | 10:51

Hej Susanne. Kunne du ikke kontakte mig på mail

...
30.01 | 14:50
Weekendåbent! har modtaget 1
05.04 | 18:31
BRANDUDSALG har modtaget 1
Du kan lide denne side